nieuwe samenwerkingsvorm voor jeugd voetbalverenigingen hoonhorst en wijthmen

Daarbij wprden de jeugdteams in nieuwe paars-witte tenues gestoken. Alle jeugdleden blijven lid van hun eigen vereniging. Er is namelijk geen sprake van een fusie, maar een intensieve samenwerking binnen de jeugdopleiding.

Al jarenlang onderhouden VV Hoonhorst en VV Wijthmen naar volle tevredenheid een samenwerking bij de junioren. Afgelopen seizoenen zijn ook voor het eerst de pupillenteams in de samenwerking opgenomen en zijn de beide jeugdcommissies samengesmolten. De samenwerking verloopt naar wederzijdse tevredenheid. Teams spelen het éne seizoen in Hoonhorst en het andere seizoen in Wijthmen. Dat zal ook in de toekomst niet veranderen.

Alle jeugdteams komen in het nieuwe seizoen uit onder de vlag van JCHW. Dit is de nieuwe naam van de door de KNVB goedgekeurde samenwerkingsvorm van de jeugdopleidingen van beide verenigingen. Naast de nieuwe tenues met paarse shirts, witte broeken en paarse sokken is er ook een geheel nieuw logo ontwikkeld voor de samenwerkende jeugdafdeling. Het vertrouwde rood-wit van Wijthmen en blauw-wit van Hoonhorst zal hierdoor voor de jeugdteams verdwijnen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.