Home / archiefcentraal / nacht van wijhe met utofolly

nacht van wijhe met utofolly

De Utofolly is gemaakt als artiestenresidentie voor landgoed Den Alerdinck in Heino. Het gaat om een constructie van metaalplaat op een stalen frame. Kunstenaar Filip Jonker ontwikkelde het object om het door artiesten, muzikanten, schrijvers en filosofen te laten gebruiken. Tijdens de Nacht van Gastvrij Wijhe staat de Utofolly op het van Dedemplein. De constructie biedt daar onderdak aan een expositie van werken van de Italiaanse kunstenaar Guido Orsetti.

Verder zijn er deze avond diverse kunst uitingen in het centrum van Wijhe te bewonderen. Zo is er onder andere een kunstexpositie in partycentrum De Longhorn. Daarnaast zijn er optredens van Popkoor Fitis, showcorps Amicitia, De Iesselblaozers en toneelvereniging Tavenu. De kinderen kunnen hun knutseltalenten de vrije loop laten, genieten van ‘Stichting clown dichtbij’, springen op een springkussen of een spelletje voetballen op het pannaveld.

Op verschillende terrassen is er bovendien live muziek. De Nacht van Gastvrij Wijhe duurt van 18.00 tot 23.00 uur.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.