n35 tussen zwolle en hoonhorst weekend lang dicht

In dit weekend worden nieuwe duikers geplaatst voor de Herfterwetering en de Marswetering en wordt er geheid voor de fundering van de middenpijler van de fietsbrug bij de Oldeneelallee. Verder krijgt het kruispunt Koelmansstraat een nieuwe indeling met nieuwe verkeerslichten en vinden op diverse locaties vlak langs de N35 asfalteringswerkzaamheden plaats.

Er gelden diverse omleidingen. Verkeer van Raalte richting Zwolle wordt omgeleid via Wijhe of Ommen. Verkeer vanuit Harderwijk naar Raalte wordt aangeraden om over Wijhe te rijden. Verkeer vanuit Meppel naar Raalte kan op de A28 afslag 21 nemen om dan via de N340 richting Dalfsen te rijden en bij Ommen de N348 richting Raalte te nemen.

Verkeer van Zwolle richting Heino dient via de N337 richting Laag Zuthem te rijden; verkeer van Zwolle naar Dalfsen via de A28 (afslag 21 naar de N340 richting Dalfsen). Bestemmingsverkeer naar Wijthmen en Hoonhorst moet via N340, Dalfsen en de N757 (Kroesenallee/Poppenallee); bestemmingsverkeer voor Laag Zuthem via de N337 of via Heino.

De omleidingen staan aangegeven op gele borden langs de weg. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.