muziekbol bij het wooldhuis in gebruik genomen

De muziekbol heeft een kleine USB-aansluiting, zodat er telkens nieuwe series liedjes toegevoegd kunnen worden. De muziekbol is deels bekostigd vanuit het project Raalte Gezond. Naast het creëren van meer verbinding tussen jong en oud, moet de bol er ook voor zorgen dat de bewoners van het Wooldhuis vaker buiten komen.

De wethouder verrichtte de openingshandeling samen met de kleuters van Dolfijn en de twee oudste bewoners van het Wooldhuis: mevrouw Kempers (103) en de heer Mulder (bijna 102). Dat gebeurde onder het toeziend oog van vele bewoners die ook buiten zaten met koffie en een muziekboltaartje. Daarna ging de barbecue aan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.