millionaire en hallo venray naar koele koele

Bökkers speelt zelf die dag twee sets. Een reguliere set als afsluiter en ’s middags een honkytonk-set op een speciaal kleiner podium. Millionaire is terug van weggeweest. De Belgische band rond enfant terrible Tim van Hamel was jarenlang één van de favorieten van Josh Homme (Queens of the Stone Age). Van Hamel maakte zelfs een tijdje deel uit van de tourbezetting van Homme’s zijproject Eagles of Death Metal. Millionaire viel tien jaar geleden uit elkaar. Sinds dit jaar is de band weer bijeen en scherper dan ooit. Verwacht een grillige mix van stevige rock, funk en avant-garde.
Hallo Venray heeft net het album ‘Where Is The Funky Party?’ uitgebracht. De band bestaat inmiddels al dertig jaar en is een heus powertrio. De muziek? Ergens tussen Neil Young en The Velvet Underground, maar dan pittiger. Uit Ierland komt Stitch Jones. Dit duo maakt met alleen drums en basgitaar een flinke bak punkrock. Korte bondige nummers waar het goed op drinken is.
Het Amsterdamse duo The Volcano Boys, met roots in Luttenberg en Haarle, zal net als vorig jaar de verdere muzikale omlijsting verzorgen. Ze komen met een platenkoffer vol garage, rock ’n roll, evergreens, indie en obscure underground hits. Niet standaard, zeer dansbaar en altijd feest.

Fysieke kaarten zijn verkrijgbaar bij Café De Schoenmaker en Café Spoolder in Luttenberg; Café De Droadnagel in Haarle; De Smulbaai in Heino; de Primera’s in Raalte en Hellendoorn en De Budde in Nijverdal. Daarnaast kan men ook kaarten kopen via staging2.koelekoele.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.