miljoenen extra voor gemeente raalte vanuit gemeentefonds

Even voor de duidelijkheid: de genoemde bedragen zijn allemaal afgezet tegen ‘peiljaar’ 2016 en dus niet cumulatief. Een deel van de gelden heeft een oormerk, maar het betekent hoe dan ook dat per jaar ongeveer de helft beschikbaar komt voor extra uitgaven. Goed nieuws, maar ook extra werk aan de winkel. “Er zijn veel wensen”, stelt wethouder Gosse Hiemstra, “het wordt een moeilijke puzzel”. Het geoormerkte deel van het geld is onder andere bestemd voor huishoudelijke hulp; het sociaal domein (jeugdzorg) en het bevorderen van de gezondheid van inwoners met een lagere sociaaleconomische status.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.