met rode kruis en zonnebloem naar daggie old heino

Er zijn een aantal rolstoelen aanwezig voor mensen voor wie lopen te vermoeiend is. Belangstellenden worden rond 09.15 uur van huis opgehaald en om ongeveer 12.00 uur weer thuisgebracht. Alle gasten en vrijwilligers zijn vanaf 10.30 uur welkom bij ‘Bij Ne9en’ (voorheen Zaal Oortwijn), waar gezamenlijk koffie wordt gedronken.

Ook Zonnebloemgasten die alleen gezellig samen koffie willen drinken bij ‘Bij Ne9en’, moeten zich vooraf opgeven. Van alle Zonnebloemgasten wordt een bijdrage van 3 euro (pp) gevraagd. Zij mogen maximaal één begeleider meebrengen. Gasten en vrijwilligers kunnen zich tot 7 augustus opgeven bij: Annie van Dam, tel. 0572-393370 en/of Riet Logtenberg, tel. 0570-522361.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.