marienheem viert 80 jarig bestaan met brunch feest en historische wandelingen

Het programma begint zondag 16 juli met een dorpsbrunch bij De Schalm. Alle (oud-)inwoners zijn welkom. Voor de kinderen is er een clown en een springkussen. Ook voor muziek wordt gezorgd Inloop vanaf 11.30 uur; de brunch start om 12.00 uur. Aanschuiven is gratis. Wel staat er een fooienpot. Opgave (wenselijk, maar niet verplicht) kan via projectenmarienheem@gmail.com, bij de Schalm of via telefoonnummers 06-18291938 en 06-40355006. Daar kan men ook terecht als men vervoer of andere hulp nodig heeft.

Op zondag 23 juli is er van 15.00 uur tot 22.00 uur een feestje in het parochiebos van het dorp. Een DJ en een band zorgen voor muziek, voor de kinderen is er een speciale activiteit en natuurlijk zijn hapjes en drankjes verkrijgbaar.

Op vijf dinsdagen gedurende de zomerperiode is het mogelijk om deel te nemen aan ‘Levensloop Mariënheem’. Het gaat om een rondleiding door het parochiebos, waarbij er uiteraard stil wordt gestaan bij de 80-jarige geschiedenis van Mariënheem. De rondleidingen gaan ook langs de Beeldentuin Eikelhof. De datums zijn: 18 en 25 juli en 1, 8 en 15 augustus. De rondleidingen starten om 10.00 uur bij de Schalm en duren tot een uurtje of twee. De kerk en De Schalm zijn die dagen tussen 10.00 en 14.00 uur tevens geopend voor het publiek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.