lijster raalte noord gaat opnieuw voor mooist versierde straat

“Nadat we vorig jaar eerste zijn geworden tijdens Stoppelhaene straatversiering, wilden we als straat dit jaar nog mooier en groter. Daarom hebben wij als organisatie alles op alles gezet om meer mensen/woningen er bij te betrekken en dat is gelukt. Met maar liefs 40 woningen doet de Lijster dit jaar mee.

We hebben de tips van de jury van vorig op gevolgd en onze doelen uitgebreid. Ons thema voor dit jaar is sprookjes. Het gaat over een jongentje en meisje die in het bos verdwalen. Rara wat voor sprookje is dit? De voorbereidingen zijn in januari gestart om vervolgens in maart/april te gaan starten met zagen en schuren. Met plakken zijn we begonnen begin mei. Omdat de grote vakantie dit jaar niet zo gunstig valt, zijn we dus eerder begonnen.

We zijn dus zeer enthousiast over de gang van zaken op dit moment. Uit vorige jaren is wel gebleken dat het niet alleen leuk is om de straat te versieren, maar het noaber schap staat bij ons ook zéér hoog in het vaandel. Iedereen doet gezellig mee. Als iemand moeite heeft met plakken of zagen is diegene ergens anders wel goed in. Zo lossen wij dat op op de Lijster. We hebben goed over nagedacht hoe wij straks de straat gaan versieren. Het begin word aan gegeven d.m.v. pijlen (wegbewijzering).

Kortom. De Lijster heeft er (Ook) dit jaar weer zin in. We hopen samen met iedereen die Stoppelhaene in Raalte een warm hart toedraagt, een geweldig feest van te maken.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.