labor organiseert wandeldriedaagse in wesepe

Op woensdag en donderdag kan men starten tussen 18.30 en 19.00 uur. De start en inschrijving op de eerste avond is bij het Wapen van Wesepe. Joke Brouwer, Wesepenaar van het jaar 2016, geeft daar het startschot. De tweede avond is de woning van Mieke de Munnik aan de Vulikerweg 1 in Diepenveen (vlakbij Sion, waar ook gewandeld wordt) de startlocatie.

De laatste avond wordt gestart bij de familie Niemeijer aan de Ds. Kreikenlaan 10. Daar vertrekken de lopers van de 10 km als eerste en wel om 18.30 uur en de deelnemers aan de 5 km om 19.00 uur. Op deze locatie volgen na afloop ook het blarenbal en een verloting. De deelnamekosten bedragen 4 euro (voor drie avonden). Voor alle deelnemers, die minimaal twee avonden hebben gelopen, is er een medaille.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.