jonge ondernemer opent deuren aan de nieuwe markt

Door Gerlant Zielman

Koray vertelde dat hij 6 jaar geleden, als zestienjarige, al het plan had om deze onderneming op te zetten. De crisis zette echter in en de financiële middelen waren niet toereikend. De ambitie bleef echter altijd bestaan. De afschaffing van het betaald parkeren op 1 april gaf de doorslag. “Kijk om je heen” zegt hij. “Overal mensen en de parkeerplaatsen staan vol!”. Het is nu of nooit voor hem.

Raalte was een bewuste keuze. Het heeft een regiofunctie en hij is er niemand tot concurrent. Het was dan ook een keuze om er geen schoonheidssalon van te maken. Die heeft Raalte al, dit moet er een aanvulling op zijn. De reacties op straat doen hem goed. Mensen reageren enthousiast en maken bij wijze van spreken al ruzie om wie straks de eerste klant mag zijn.

Een cabine wordt speciaal uitgerust voor mensen op leeftijd. Deze is iets ruimer en heeft een speciale bank waar zij de vitamine D op kunnen doen. Zijn service en advies moeten zijn handelsmerk worden. Een ander element wat hij inbrengt is een afdeling harsen of ontharen. Een specialisme waar hij geen concurrent is voor bestaande bedrijven. Daarnaast wordt er een afslankapparaat gekocht voor de studio. De klanten kunnen daar vanaf 1 september mee behandeld worden. “Dit apparaat is nieuw, en geen ander heeft het!”, aldus Koray.

Ak heeft zelf al een fulltime inkomen als accountmanager. Zijn vrouw zal naast een fulltime medewerker de zaak bemannen. De openingstijden willen ze aanpassen aan de vraag uit de huidige maatschappij. Zelf denkt hij van 11.00u tot 23.00u , zodat iedereen er gebruik van kan maken.

De interne verbouwing is inmiddels aan de gang. Er moeten cabines worden gemaakt voor de banken, maar ook voor de afdeling harsen. Verder moet het hele pand nog worden ingericht. De officiële opening gaat een grote happening worden. Hij wil echter nog niet verklappen wat. “Dat wordt de laatste week van augustus bekend gemaakt via onze Facebook pagina Sunbeautyraalte en op staging2.sunbeautyraalte.nl “. De salon hoopt in de eerste weken van augustus haar deuren te openen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.