Home / archiefcentraal / jaarlijks 20 000 euro voor hospice de cirkel in raalte

jaarlijks 20 000 euro voor hospice de cirkel in raalte

De Cirkel financiert zich met Rijksgeld, de opbrengst van de verhuur van kamers in het hospice (aan de tijdelijke bewoners, terminaal zieke mensen) en de opbrengst van verschillende acties. Het hospice heeft echter moeite om rond te komen. Raalte wil nu als gemeente niet achterblijven. “We zijn van mening dat de Cirkel buitengewoon waardevol werk doet”, zo stelt wethouder Gosse Hiemstra. De subsidie heeft geen oormerk en is bedoeld om de begroting van het hospice op orde te houden.

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.