in beeld open dag pec zwolle

Een van de activiteiten was het deelnemen aan een echte persconferentie, met Bram van Polen en Diederik Boer, die op zijn buurt een vraag kreeg uit de zaal als die ook elke dag dacht aan het drama van Nouri (Ajax-speler) antwoord van de Boer was “elke uur van de dag denk aan Nouri, hij was vorig jaar nog een team speler samen met mij bij Ajax.”

Er waren volop fanartikelen te koop, je kon meedoen aan sportieve activiteiten zoals de voetbalschietschijf en de voltallige selecties van het mannen- en vrouwenteam waren aanwezig voor handtekeningen, selfies en praatjes.

Harrie Huisman was erbij en maakte de foto’s bij dit artikel.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.