huifkartocht voor ouderen naar hoogste punt lemelerberg

Als u niet zo goed te been bent wordt u wel geholpen bij het instappen en de rollator kan eventueel mee in de huifkar. De tocht leidt naar het hoogste punt van de Lemelerberg, waar je normaal niet kunt komen. Daar zal Teun Heuver wat vertellen over het landschap en de schapen.

Daarna gaat het via een route over de berg naar het restaurant, om bij  mooi weer op het terras een kopje koffie met iets lekkers erbij te nuttigen.  Naar verwachting bent u rond 16.00 uur weer bij de Schakel. Aan deze tocht zijn geen kosten verbonden. U moet zich voor deze huifkartocht wel opgeven. U kunt hiervoor terecht bij Dina Scholten, tel: 331204.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.