honderdjarige aloysiusschool boskamp organiseert reunie

Zat u (of uw kinderen) ooit op deze school of gaf u er les? Kom dan op 23 september naar de Boskamp. Grote kans dat u uw oude klasgenoten of oud-leerlingen terugziet na vele jaren.

In de school zijn die dag oude foto’s en films te zien. Momenteel wordt druk gewerkt aan een herinneringsboekje. Hierin staan onder andere de historie van de school, interviews met (oud-)leerlingen en leerkrachten en natuurlijk veel foto’s en anekdotes. Aanmelden voor de reünie kan op deze pagina. Hier is ook een lijst te zien met personen die zich al hebben opgegeven.

De kosten voor deelname aan de reünie bedragen €10,00 per persoon. Dit is inclusief twee consumptiemuntjes en het herinneringsboekje. In verband met het bestellen van het aantal herinneringsboekjes adviseert de organisatie iedereen om zich zo snel mogelijk op te geven.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.