Home / archiefcentraal / historische wandelingen op de gelder en in wijhe

historische wandelingen op de gelder en in wijhe

De wandeling over De Gelder begint om 19.00 uur en duurt circa twee uur (lengte 4 kilometer); de wandeling door het dorp begint om 13.30 uur en duurt ongeveer anderhalf uur (lengte 3 kilometer). De wandelingen starten allebei bij het Wijhes Museum, Kerkstraat 32-34.

De deelnamekosten bedragen 2 euro per wandeling (leden HVW gratis en jeugd tot 16 jaar 1 euro). Wel graag aanmelding vooraf (uiterlijk de avond van tevoren) via tel. 0570-522527 of tel. 0570-522492. Mailen mag ook: wim.oosterink@planet.nl of rikikleinwoolthuis@kpnmail.nl.

Lees ook

Annet Overmars en Roy Kogelman nieuwe eigenaren Woonstudio Raalte

RAALTE – Annet Overmars en Roy Kogelman zijn sinds 21 juni de nieuwe eigenaren van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.