henri duerink veruit de beste op de golfbaan

Tonnie Reimink en Hans Strijkveen hadden deze ronde 56 slagen nodig voor de achtien holes. Jan Hekman en Theo Otten hadden dit keer 57 slagen nodig en Wim van der Linde en Gerrit Tempert 58 slagen. Met 59 slagen kregen Noël Shannon, Gerard Schoot en Rik Ebben ook nog één punt of meer bijgeschreven voor het tussen klassement strokeplay.

Strokeplay gaat over de benodigde slagen om de 18 holes te bedwingen. Henri bezet met 88 punten de derde plaats in het tussen klassement, Noël Shannon staat met 102 punten boven Henri en Hans Strijkveen is de koploper met 126 punten na deze ronde. Voor het stableford klassement, hier wordt rekening gehouden met de handicap van de speler, zodat een ieder vergelijkbaar is, speelden negen spelers hun hcp naar beneden. Gerrit Tempert speelde met zijn 40 stableford zijn hcp met 0.4 punt naar beneden tot 7.3. En kreeg tien punten voor de tussenstand erbij.

Henri Duerink scoorde evenals Gerard Schoot 39 stableford en speelden hun hcp met 0.3 punt omlaag naar respectievelijk -0.3 en 8.1. Tonnie Reimink, Wim van der Linde en Hans Timmerman scoorden 38 stableford punten en hun hcp ging met 0.2 punt omlaag. Met een score van 37 stableford speelden Rik Ebben, Wim Grondman, Wim Harkema hun hcp met 0.1 punt naar beneden. 36 stableford punten waren er voor Theo Otten, Jan Hekman uit Nijverdal en Gerard Hulsman, al deze genoemde spelers kregen één of meer punten bij geschreven voor het tussen klassement. Rik Ebben voert de tussen stand stableford aan met 87 punten, gevolgd door Maurice Wesdorp met 81 en Hans Timmerman met 78 punten. Voor zowel het strokeplay als stableford klassement tellen de twintig hoogste scores mee voor de einduitslag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.