heeten opgeruimd wint zilver bij overijsselse vrijwilligersprijs

Heeten Opgeruimd is een burgerinitiatief dat bestaat uit een groep van ruim veertig vrijwilligers. Zij ruimen al drie jaar zeer regelmatig zwerfvuil op in een door hen ‘geadopteerd’gebied in Heeten. Daarnaast doet de groep ook aan preventie. De leden plaatsen in de aanloop naar evenementen borden met de tekst ‘Wij houden Heeten Opgeruimd’ bij de toegangswegen van Heeten, op parkeerterreinen en bij het evenemententerrein.

Bij de plaatselijke overdekte manege staat permanent een bord en bij de voetbalvereniging wordt nog zo’n bord geplaatst. Elke woensdagmiddag is een 80-plusser met acht pupillen in de weer om het zwerfvuil rondom het voetbalveld en het Dorpsplein op te ruimen. Overigens viel er nog een Sallander in de prijzen. Loes Bloo uit Raalte werd derde in de categorie individuele vrijwilligers.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.