heeft broekland de wijsheid in pacht

Het Broeklanderfeest zou het Broeklanderfeest niet zijn als er weer grappige borden met teksten of foto’s langs de weg zouden verschijnen. De editie van 2017 staat in het teken van wijsheden en gezegden. Juist die teksten die je vroeger bij opa en oma in de bijkeuken of aan de muur zag hangen. Nú gaat het in dit geval niet om ‘standaard’ wijsheden of gezegden maar afgestemd op het Broeklandse evenement.

De makers lieten zich inspireren door bestaande gezegden en wijsheden, gecombineerd met actualiteiten en unieke kernwaarden van het Broeklanderfeest. De meeste teksten kunnen bestempeld worden als ‘droog’, dit terwijl het KNMI met code ‘goud geel’ er ook in meegenomen wordt.

Voorzitter Wouter Maatman beschouwt de campagne weer als vanouds: lekker droog máár vooral heel erg Broeklands! “We hebben niet altijd de wijsheid in pacht, maar nu wél de wijsheden op de borden”. Het Broeklanderfeest vindt plaats op 4, 5, 6 en 7 augustus.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.