groepsvoorlichting over de hersenen in salland

U kunt kiezen uit vier onderwerpen: De lezing Geheugen en vergeten gaat in op de verschillende soorten geheugen en de verschillen tussen normale vergeetachtigheid en geheugenproblemen veroorzaakt door een hersenaandoening. In de lezing Hoe houd ik mijn hersenen gezond? krijgt u concrete tips om uw hersenen in een zo goed mogelijke conditie te houden. Hersenletsel en de gevolgen bespreekt de oorzaken en gevolgen van hersenletsel. Ook gaat het over de impact op het dagelijks leven en ontvangt u tips om hiermee om te gaan. Voor ouders van pubers en docenten is er de nieuwe lezing Puberhersenen in ontwikkeling. Hierin wordt uitgelegd wat er gebeurt in de hersenen van pubers. Ook krijgt u praktische tips om u te ondersteunen. De lezingen worden gehouden op een zelfgekozen locatie voor minimaal 20 personen. Een lezing kost €125. Meer informatie over deze lezingen vindt u op staging2.hersenstichting.nl/groepsvoorlichting. Hier kunt u ook direct een lezing aanvragen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.