goed gepresteerd door jeugd op kring kampioenschappen

Daphne van den Berg en haar pony Jackpot zijn gestart op de kringkampioenschappen in Slagharen in de klasse M springen categorie D/E. Daphne behaalde een eerste prijs in zowel het klassieke als wel het progressieve parcours. Zij werd kringkampioen in deze klasse en is hierdoor afgevaardigd naar de Regiokampioenschappen in Bentelo op 29 juli as.

Mel van de Kamp en zijn pony De Mensinghe’s Sophie zijn kringkampioen L spr. Cat C . Wianne Huzen behaalde een eerste en een derde prijs en is hiermee kampioen geworden in de BD dressuur met Le Eelko. Wesley de Boer werd met zijn paard Beauchamp heel mooi kring kampioen in de klasse B/paarden

Tevens zijn afgevaardigd in het springen: Iris Huzen met Tajo in de klasse LC en met Thai i in de LD, Marlies huzen met Myrona i in de LD, Pien de Boer met Moonlight in de klasse springen MC en met haar pony Orchid’s Sharla in de klasse MD en Abdissa vd Kamp met De Mensinghe’s Lente in de klasse L/D

Ook bij de dressuur zijn door: Naomy Journee bij de dressuur, Bo Braakman met haar pony Freek in de dressuur klasse B/DE en Rosalie Buiter met haar pony Madlock in de dressuur klasse B/AB

Al met al een super prestatie van de jonge leden!

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.