Home / archiefcentraal / geslaagde dag tijdens ch hoonhorst

geslaagde dag tijdens ch hoonhorst

Daar waar de organisatie van tevoren nog huiverig was of het wel genoeg deelname zou krijgen, kijkt de vereniging terug op een goed gevuld en geslaagd concours. Het weer werkte mee, het idillische terrein lag er prachtig bij en vele mensen hielpen dit evenement mogelijk te maken.

De Vechtdal Dressuur Cup is bij de pony’s gewonnen door Gwendolyn Krieger uit Nieuwleusen en bij de paarden door Kristel van Norel uit Wezep. Het Z/ZZ springen werd bij de pony’s gewonnen door Iris Elshof uit Lierderholthuis en bij de paarden door Jan Diepman uit Hoonhorst.

De organisatie kijkt meer dan tevreden terug op dit evenement.

Lees ook

Zorgverzekering voor minima van gemeente Raalte

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.