Home / archiefcentraal / geslaagd jeu de boules toernooi in marienheem

geslaagd jeu de boules toernooi in marienheem

De Hoofdscheidsrechter was deze middag  Bertus Holtmaat uit Mariënheem die gevraagd was om alles in goed banen te leiden. Uitgedost met rolmaat en meetlint moest dat wel goed komen. En het kwam goed. Al weken van te voren was dit Toernooi al volgeboekt met toch wel heel veel jongere deelnemers. “De volgende editie graag ook wat meer ouderen die spelletje beheersen”, merkte de organisatie op.

Er waren vier banen uitgezet op de  Jeu de Boules banen in het hart van Mariënheem, en met een hapje en drankje was ook voor het inwendige mens gezorgd. Het was het daar goed vertoeven deze middag. Voor de uitslagen verwijzen we je graag door naar de Facebook pagina van Open Jeu de Boules toernooi Mariënheem.

Foto’s en Video Harrie Huisman

[youtube url=”https://www.youtube.com/embed/dAs_t0FY2PA”]

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.