genomineerden roja 2017 zijn bekend

De winnaars zullen bekend worden gemaakt in de Sallandse Herberg op het Stoppelveld op vrijdag 25 augustus.

MKB
De drie genomineerden in de categorie MKB zijn: van der Vegt Fijnmetaal aan de Overkampsweg in Raalte (Alfons en Rene van der Vegt), gastouderbureau 4Kids aan het Marktplein in Heino (Sebastiaan Dekkers) en Mint Interieur aan de Heesweg in Raalte (Michel in ’t Veld en Jody Scholten).

Starters
In de categorie Starters (minder dan 3 jaar actief) zijn: feest- en verhuurwinkel De Goede Keus aan de Canadastraat in Heino (Erik en Sharon de Goede), Lemonade Food & Drinks aan de Varkensmarkt in Raalte (Sylke Hegeman en Quint Hageman) en elektronicaspecialist Businesspoint aan de Zompstraat in Raalte (Roel Bonants) genomineerd.

Agrarisch
In de categorie Agrarisch is het melkvee- en pluimveebedrijf van Harrie, Joke en Rik Kievitsbosch aan de Haansweg in Raalte, het varkens- en pluimveebedrijf van Marc en Ans Rensen aan de Maateweg in Raalte en het melkveebedrijf van Piet en Odette Speelman aan de Speelmansweg in Heeten genomineerd.

Het is komende Stöppelhaene de 16e keer dat de jaarlijkse ROJA-verkiezing wordt georganiseerd. De 9 genomineerden worden komende tijd bezocht door de jury. Belangrijk bij de keuze van de uiteindelijke winnaar zijn zaken als de manier waarop een bedrijf zich weet te onderscheiden met opvallende prestaties, een grote mate van maatschappelijk of sociale betrokkenheid, vernieuwing en innovatie, klantgerichtheid en het bijdragen aan het vergroten van de bekendheid van de gemeente Raalte als mooie plek om te wonen en werken.

Bij de uitreiking vrijdagmiddag 25 augustus om half vijf in de Sallandse Herberg is iedere belangstellende en geïnteresseerde van harte welkom. Alle bezoekers wordt na de verwelkoming met een drankje gevraagd om op de opgestelde stoelen te gaan zitten. De bars aan de zijkanten van de Herberg blijven gesloten en drankjes worden alleen uitgeserveerd aan de aanwezigen. De ROJA-organisatie wil op deze manier alle
genomineerden, inclusief de drie winnaars, extra in het zonnetje zetten en de aandacht geven die zij verdienen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.