Home / archiefcentraal / gemeentelijk tennistoernooi in olst wijhe

gemeentelijk tennistoernooi in olst wijhe

Om mee te doen is lidmaatschap van een vereniging niet verplicht. De jeugd kan uitkomen in de enkel-, dubbel- of mix-klasse (sterkte rood, groen of oranje). Voor volwassenen zijn er dezelfde klassen (sterkte 4 tot en met 9). Echte liefhebbers kunnen zich eventueel inschrijven in twee categorieën. De wedstrijden worden gespeeld op de tennisparken van Wijhe, Olst en Wesepe. Inschrijven (voor 10 september) is mogelijk via www.toernooi.nl. De deelnamekosten bedragen 7 euro voor volwassenen en 2 euro voor de jeugd.

Lees ook

College Olst-Wijhe wil OZB omhoog met 5 procent

Door extra middelen vanuit Rijk en gesprekken met inwoners jaarlijkse bezuinigingen acht ton lager OLST/WIJHE …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.