Home / archiefcentraal / gemeente raalte organiseert inloopavond over fietsverbindingen knooppunt raalte

gemeente raalte organiseert inloopavond over fietsverbindingen knooppunt raalte

Daarnaast heeft de raad een besluit genomen over de globale ligging van een nieuwe fietsverbinding die de huidige fietsoversteek bij kruispunt Bos gaat vervangen. Deze nieuwe verbinding komt tussen de Ceintuurbaan en -op of ten westen van- de rotonde Ridderschapsweg te liggen. Dit besluit is genomen aan de hand van de reacties op de mogelijke fietsverbindingen die eerder dit jaar in het Hoftheater zijn gepresenteerd.

Uitwerking
Op dit moment werken we uit waar de nieuwe verbinding het beste aan kan sluiten op het bestaande wegennet (Ceintuurbaan/omgeving Ridderschapsweg). Ook onderzoeken we op verzoek van de gemeenteraad of er naast deze verbinding nog mogelijkheden zijn voor een extra verbinding voor het fietsverkeer van en naar Heino ter hoogte van het toekomstige knooppunt. Voor deze laatstgenoemde verbinding zijn ook scholieren die van de fietsroute Heino – Raalte gebruik maken bevraagd.

Inloopbijeenkomst
De gemeente Raalte nodigt u uit om samen met hen, de vertegenwoordigers van de gemeente Raalte en adviesbureau RoyalHaskoningDHV, mee te denken over nieuwe fietsverbindingen(en). Hiervoor houden zij een inloopbijeenkomst op donderdag 6 juli 2017 in zaal Zwakenberg Schoolstraat 11 in Raalte. U kunt tussen 17.00 en 19.30 uur vrijblijvend binnenlopen.

Lees ook

Stichting IJsselhoeven op zoek naar sporen van weleer

REGIO – De afgelopen periode is een groep vrijwilligers van Stichting IJsselhoeven op zoek geweest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.