fusie tussen bibliotheken dalfsen nieuwleusen ommen en salland van de baan

In 2016 hebben Bibliotheek Dalfsen-Nieuwleusen, Bibliotheek Ommen en Bibliotheek Salland een verkennend onderzoek naar opschaling uitgevoerd. Uit dit onderzoek bleek dat een eventuele fusie kon bijdragen aan een efficiëntere organisatie met meer slagkracht en kwaliteit. Het voornemen was om per 1 januari 2018 te fuseren.

Het jaar 2017 zou benut worden om in samenspraak met gemeenten en medewerkers de fusie verder uit te werken. In de eerste helft van 2017 is gebleken dat er ondanks de goede intenties te veel verschillen bestaan tussen de drie organisaties en de bestuurlijke context waarin deze opereren. Het bestuur van de Bibliotheek Ommen en de raad van toezicht van de Bibliotheek Salland hebben dan ook besloten tot definitieve stopzetting van deelname aan het fusieproces.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.