finger lickin food tijdens smaek in t park

Foodtrucks met diverse smaken
Op zondag 3 september kun je van 14.00 tot 19.00 uur genieten van allerlei kleine gerechten om je vingers bij af te likken; van spareribs en black angus beef tot pasta’s en pizza. Er is voor ieder wel wat wils.
‘Smaek in ’t park’ presenteert: Het Vleeschhuys van het populaire restaurant het Weeshuys in Zwolle, Fooddealer met de belofte ‘food that makes your mouth water’, de Schildhoeve met de Karbecue (dé hit tijdens de eerste editie van ‘Smaek in ‘t Park’), Holy Pasta DE Easy Italian foodftuck uit het Oosten, I Vicini met heerlijke pizza uit de hout gestookte oven en natuurlijk onze Barista VanJan met de beste koffie en taarten!

Fun for kids & muziek
Natuurlijk zorgen we ook dit jaar weer voor fun en vertier voor kids. Want wanneer de kids lekker kunnen spelen kunnen de ouders genieten van een relaxt moment in het park. En wat is een festival zonder muziek? DJ Vintage Vinyl draait tijdens ‘Smaek in ’t Park’ ouderwetse elpees met daarop de lekkerste retro hits. Want niets kan de charme van echte vinyl platen vervangen. Zoek dus je favoriete plaatje uit en de DJ zal hem voor je draaien.

Festivalinformatie
Datum: zondag 3 september 2017 (tijdens de Wiejese Diekdaegen)
Tijd: 14.00-19.00 uur
Waar: Wijhe, park Wijhezicht
Toegang: gratis
(betaling drankjes met Diekdaegenmunten en betaling eten contant)
Smeak in ‘t park wordt mede mogelijk gemaakt door Lenferink Vastgoed.
Meer info: staging2.diekdaegen.nl 
staging2.facebook.com/smaekintpark 
@smaekintpark

Meer foto's