expositie arnold voet in anjerpunt hoonhorst

Meer dan 40 jaar was hij werkzaam in de textielindustrie, waarvan twintig jaar als creatief directeur bij de firma Nino in Nordhorn. Hij was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Nino-stoffencollecties. De inspiratie daarvoor vond hij op zijn vele buitenlandse reizen, met name in de Aziatische landen. Zijn geheim: het tijdgevoel omzetten in stoffen en kleuren.

Zijn opleiding in de ambachtelijke kanten van de kunst ontving Arnold Voet op diverse cursussen aan de Volkshochschule in Nordhorn, onder andere bij professor Wolf Wrisch, op de gebieden kleurenleer, vrij tekenen en aquarelleertechniek.

Openingstijden expositie: dagelijks van 10.00 – 17.00 uur en donderdag 19.00 – 21.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.