dubbel en persoonlijk record tonnie reimink

Zeer goede tweede was deze week de fourageman uit Lemele, Wim van der Linde. Met een score van 55 slagen scoorde hij 41 stableford en kreeg deze ronde voor de beide klassementen de negen punten meer naar huis en een hcp verlaging van 5.8 naar 5.3. Koploper Hans Strijkveen en de binnenschilder Maurice Wesdorp, beiden uit Raalte, sloegen een ronde van 56 en kregen respectievelijk 8 en 7 wedstrijd punten voor het strokeplay klassement.

De Dalmsholter boomkweker Gerrit Koggel scoorde een ronde van 58, evenals de DJ uit Heeten Theo Otten. Zij kregen respectievelijk 6 en 5 punten erbij. Sushi restauranthouder uit Nijverdal Rik Ebben en Henri Duerink uit Lemele scoorden een ronde van 59 slagen goed voor 3 en 2 punten. De laatste punten in de strokeplay competitie deze week waren voor Gerard Schoot uit Heeten en Hellendoorner Wim Harkema met een ronde van 61 slagen.

In de tussenstand strokeplay vergrootte Hans Strijkveen zijn voorsprong, hij staat nu op 144 punten. Tweede staat Noël Shannon (die deze week niet speelde) met 110 punten en Henri Duerink staat derde met 100 punten. Voor het stableford klassement waren, zoals hierboven al beschreve,n voor Tonnie en Wim de hoogste punten. Maar de ronde van Wim Harkema van 61 slagen was goed voor 40 stableford en dus 8 punten voor Wim Harkema en hcp verlaging van 10.6 naar 10.2.

Maurice Wesdorp speelde 39 stableford kreeg 7 punten en hcp verlaging van 4.6 naar 4.3. Gerard Schoot en Wim Grondman scoorden 37 stableford en kregen elk 6 punten voor het tussenklassement, en ook deze twee spelers verlaagden hun hcp, Gerard van 8.3 naar 8.2 en Wim van 13.8 naar 13.7. De volgende spelers kregen ook punten bijgeschreven maar speelden in de zogenaamde buffer en blijven gelijk in hun hcp, dit waren Gerrit Koggel, Rik Ebben, Theo Otten, Hans Kok en Freddie Dijk. Rik Ebben is koploper in het stableford klassement met 101 punt, gevolgd door Maurice Wesdorp met 98 punten en Hans Timmerman met 78 punten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.