deze stoppelkids strijden om de stoppelcup 2017

1. Elle Korbeld en Sian Groote Schaarsberg
2. Ise Van der Woude en Tes Oosterlaar
3. Aniek Loozeman en Iris Gerritsen
4. Kim Korbeld en Elisa Marsman
5. Jordy Koolhof en Rick Tuten

Het belooft weer spannend te worden. Tijdens de eerste opdracht gaan de Stöppelkids in een doolhof op zoek naar Harry de Haan. Daarbij moeten ze de gevaarlijke Hans de Kraai zien te ontwijken. Tijdens de Hanenquiz moeten ze zoveel mogelijk vragen goed beantwoorden en geen vla over zich heen krijgen. En voor de optocht bouwen ze een mooie wagen. Het team dat de opdrachten het best uitvoert, verdient de meeste Stöppelmunten en wint daarmee de Stöppelcup van 2017!.

De opnames vinden plaats op woensdagmiddag 23 augustus bij de Flierefluiter in Raalte en tijdens de optocht op donderdag 24 augustus om 14.00 uur. En natuurlijk zijn de spannende belevenissen te zien via het YouTube-kanaal van Stöppelhaene! Houd het in de gaten.

Ga voor meer informatie naar staging2.stöppelhaene.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.