denk mee over dijkversterking tussen zwolle en olst

De komende jaren onderzoekt het waterschap welke maatregelen waar genomen moeten worden en hoe deze het beste passen in de omgeving. Dat gebeurt in samenspraak met de mensen die in het gebied wonen. Zo is er een speciaal projectteam van het waterschap, en een groep van ‘dijkdenkers’: een groep van ca. 45 geïnteresseerde bewoners rond de IJsseldijk die graag actief mee willen denken over de dijkversterking in hun leefomgeving.

Verantwoordelijk bestuurslid Hans de Jong, die voor Water Natuurlijkin het Dagelijk Bestuur van het waterschap zit, roept ook anderen op om de informatiebijeenkomsten later dit jaar te bezoeken. Water Natuurlijk steunt die oproep graag: het is uiteindelijk uw dijk en uw leefomgeving.

Nieuwsbrief
Wie meer wil weten over het waarom, wat en hoe van de dijkversterking kan alle informatie vinden op wdodelta.nl. Het waterschap geeft ook een speciale digitale nieuwsbrief uit voor dit project waarvoor iedereen zich kan aanmelden. De nieuwsbrief van 17 juli kunt u hier downloaden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.