Home / archiefcentraal / den alerdinck zomerfair breidt uit

den alerdinck zomerfair breidt uit

“Na drie succesvolle edities, gaan we de fair dit jaar uitbreiden”, aldus Aline Hofstee namens de organisatie. “Den Alerdinck heeft een prachtige boomgaard en die gaan we dit jaar nog meer bij de fair betrekken. We hebben dit jaar veel bijzondere culinaire stands en die komen in de boomgaard goed tot hun recht.”

“Een dagje naar de fair is meer dan alleen shoppen, het is echt een dagje uit”, aldus Aline. De bezoekers kunnen op de fair dan ook deelnemen aan verschillende workshops. “We zijn blij dat etiquette specialist Gonnie Klein Rouweler naar de fair komt om workshops over etiquette te geven. Tijdens deze half uur durende workshop leert men de voornaamste do’s and don’ts als gastheer/ gastvrouw en als gast. Deze workshop past natuurlijk ook goed bij het chique landgoed.” Ook zijn er diverse andere bijzondere workshops zoals de workshop breien en een workshop waarbij men Italiaanse wijnen kan proeven. Aanmelden is mogelijk via de website.

Om de sfeer helemaal compleet te maken, worden de bezoekers verwelkomd door echte jonkvrouwen en kan men ook het Koningshuis bezoeken. Tijdens de gehele fair zijn er diverse bijzondere paardenrassen aanwezig en ook voor de kinderen zijn er diverse activiteiten. Bovendien is er op zaterdag een roofvogelshow en op zondag een demonstratie van de Friese paarden van Nemo’s Bern.
De Den Alerdinck Zomerfair is op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 augustus geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. De entree bedraagt 8,50 euro (kinderen tot 12 jaar gratis).

Voor meer informatie over deelname aan de Den Alerdinck Zomerfair kunt u contact opnemen met Organisatiebureau Plan Effect via tel. 0529-462332. Zie verder www.denalerdinckzomerfair.nl.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.