creatieve broedplaats paal5 officieel geopend

Uit nieuwsgierigheid en als grap gingen Martijn Jansman van N35 Media en Chris Ploeger van DigiWorks vorig jaar maart naar Louis Wijnhout om eens naar de mogelijkheden van het pand te bekijken. “Voor onze twee bedrijven was het natuurlijk veel te groot,” vertelt Martijn Jansman enthousiast. “Maar als ondernemer mag je dromen hebben en moet je kansen zien. We zaten samen met DigiWorks en Delinea van Arjen de Ruijter en Frederik Rosman op een geweldige locatie op Marke ter Heyne. Het uitzicht op het 14-aprilplein en het rondje om de kerk was fantastisch. Maar we groeiden alle drie uit ons jasje,” vertelt Jansman. De drie bedrijven wisten al snel Peter Brummelhuis van Huid-producten.nl enthousiast te maken voor het pand. En zo werd door de vijf eigenaren Paal5 BV opgericht. In oktober werd het pand aangekocht en daarna werd de omgevingsvergunning door de gemeente afgegeven. “We zijn blij met onze aankoop en mooi dat de gemeente ook snel wilde meewerken. Het pand heeft een mooi karakteristieke gevel met een professionele uitstraling en we hebben nu 15 parkeerplekken op ons eigen terrein,” vertelt Chris Ploeger. Arjen de Ruijter vult aan; “We hebben het pand duurzaam verbouwd en ons doel is de komende jaren; “nul op de meter”. Misschien nemen we binnen twee jaar al wel afscheid van de gasmeter.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.