college akkoord met woningen op locatie van dijk heino

Vorig jaar zijn de panden die er nog stonden gesloopt. De grond ligt al lange tijd braak en de ruimtelijke kwaliteit neemt af. Een plan van enkele jaren geleden om hier een appartementengebouw te bouwen, is niet gerealiseerd. Invulling van het terrein met vier tot zes grondgebonden woningen (vrijstaand, twee-onder-een kappers en/of rijtje) is passend in de omgeving die al bestaat uit veel grondgebonden woningen.

Op het terrein ligt nog steeds een bedrijfsbestemming, maar het college heeft ingestemd met de benodigde wijziging van het bestemmingsplan. Tot en met 23 augustus ligt het nieuwe ontwerpbestemmingsplan ter inzage.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.