choreografie met trekkers tijdens historisch festival in luttenberg

“Ondanks de concurrentie, ondanks de Zwarte Cross, hadden we toch genoeg publiek. Het zit bij ons meestal tussen de zevenhonderd en duizend bezoekers. Ik denk dat we dit jaar, als we alle deelnemers meetellen, zelfs aan de 1200 mensen komen.”

De bezoekers kwamen circa 250 oude tractoren, auto’s, specials, brommers en vrachtwagens tegen. Voor alle deelnemers was er bovendien een toertocht. Het publiek kon verder kijken naar een demonstratie van de trekkerdansers uit Luttenberg (foto). Verschillende trekkerrijders voerden een soort van choreografie uit.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.