Home / archiefcentraal / burgemeester dadema bedreigd wegens asielzoekerscentrum

burgemeester dadema bedreigd wegens asielzoekerscentrum

“Het is belangrijk dat we dit soort bedreigingen niet tolereren”, laat Dadema weten in een reactie. Het is prima dat inwoners kritisch zijn op het functioneren van de gemeente, maar er is voldoende gelegenheid geboden om over de eventuele komst van het azc in gesprek te gaan. Veel inwoners hebben hier ook gebruik van gemaakt. Bedreigingen aan mijn gezin en mij zijn dan ook onacceptabel. Ik vind het fijn dat het OM en de politie een verdachte hebben opgespoord en waardeer hun inzet in deze kwestie zeer.”

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.