Home / archiefcentraal / blije gezichten tijdens uitreiking nijntje beweegdiplomas in olst

blije gezichten tijdens uitreiking nijntje beweegdiplomas in olst

Op zaterdag 15 juli was het zover. Zeven kinderen ontvingen het felbegeerde Nijntje Beweegdiploma 1 en zeventien kinderen het Beweegdiploma 2 tijdens een feestelijk uitreiking bij de gymzaal aan de Watertorenstraat in Olst. Ook ouders en opa’s en oma’s waren in de zaal om de vaardigheden te bewonderen.

Het is van groot belang dat uw kind na het behalen van het Nijntje Beweegdiploma blijft bewegen om de motorische vaardigheden optimaal te ontwikkelen. Wilt u dat uw kind zich motorisch goed blijft ontwikkelen? Kijk dan naar het verdere aanbod binnen de vereniging. Neem gerust contact op via www.osv95.info

Meer informatie over het Nijntje Beweegdiploma leest u ook op www.kngu.nl/beweegdiploma

Lees ook

Kenniskaravaan over bestuursfuncties

RAALTE – ‘Bestuursfuncties tijdelijk en altijd’ is het thema van de komende Kenniskaravaan op dinsdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.