bijeenkomst over innovatie tijdens boerendag op stoppelhaene

De gasten worden ontvangen met een lunch in de Leeren Lampe. Daarna start het inhoudelijk programma, waarin trendwatcher Ruud Veltenaar je meeneemt naar de veranderende toekomst. Zijn heldere visie op de toekomst is uniek, aanstekelijk en verfrissend. Na de pauze start het interactieve gedeelte waarin vier mensen uit de agrarische sector hun visie geven op stellingen rondom het thema innovatie. Het programma wordt afgesloten met een netwerkborrel. Daarna kun je de ROJA bezoeken op het Stöppelhaene-terrein voor de verkiezing van de ondernemer van het jaar in Raalte.

Innovaties horen, zien en proeven. Tijdens deze inspirerende bijeenkomst wordt er niet alleen gesproken over innovatie; je kunt het ook beleven. Tijdens de lunch, in de pauze en tijdens de netwerkborrel zijn er diverse innovaties te bekijken en kun je informatie krijgen over financieringsmogelijkheden. Bij de netwerkborrel bieden ondernemers uit de regio je innovatieve hapjes aan. Heb je een mooie innovatie die je op deze dag wilt laten zien? Stuur dan een email aan info@agrifoodinnovatie.nl.
 
Overzicht programma en locatie
12.00 uur Ontvangst met lunch in de Leeren Lampe, Almelosestraat 2 in Raalte
13.00 uur Start inhoudelijk programma onder leiding van dagvoorzitter Roland Kip, directeur LTO Noord
13.00 uur Welkom door Ben Haarman, voorzitter LTO Noord regio Oost
13.10 uur Interview met Eddy van Hijum, gedeputeerde provincie Overijssel en Martijn Dadema, burgemeester van Raalte
13.25 uur Gastspreker Ruud Veltenaar geeft zijn verfrissende kijk op de veranderende toekomst
14.10 uur Pauze
14.30 uur Debat over innoveren, waarom en hoe?
15.30 uur Afsluiting
15.35 uur Netwerkborrel met innovatieve hapjes
16:30 uur ROJA

Aanmelden
Meld je aan door een email te sturen info@agrifoodinnovatie.nl  of kijk op staging2.agrifoodinnovatie.nl/agenda van het Agri&Food Innovatiecluster Regio Zwolle. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Deze vierde editie van het ‘boerendag-event Stöppelhaene’ wordt georganiseerd door het Agri & Food Innovatiecluster Regio Zwolle in samenwerking met gemeente Raalte, Stichting Stöppelhaene, LTO Noord, provincie Overijssel, De Kracht van Salland en Landstede MBO Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.