bert terlouw lijsttrekker van d66 raalte

Terlouw: “de vorige keer is me prima bevallen. Ik heb vanaf 2014 met veel plezier mijn gemeenteraadswerk en het fractievoorzitterschap in Raalte vervult. Graag wil ik het raadswerk nog een periode doen”.

In 2010 is D66 in Raalte in de oppositie begonnen met een eenmansfractie in de gemeenteraad om vervolgens in 2014 door te groeien naar een tweemansfractie. Terlouw geeft aan dat D66Raalte er naar streeft om bij groei van het aantal zetels en met de benodigde gunst van de grotere partijen deel te kunnen uitmaken van het college in Raalte.

Terlouw was eerder Statenlid voor Provinciale Staten van Overijssel en stond dit jaar op de lijst van de Tweede Kamerverkiezingen. D66 bleek toen in Raalte de derde partij te zijn. Terlouw wil opnieuw een goedlopend D66 team in Raalte neerzetten voor de periode 2018-2022.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.