Home / archiefcentraal / bert terlouw lijsttrekker van d66 raalte

bert terlouw lijsttrekker van d66 raalte

Terlouw: “de vorige keer is me prima bevallen. Ik heb vanaf 2014 met veel plezier mijn gemeenteraadswerk en het fractievoorzitterschap in Raalte vervult. Graag wil ik het raadswerk nog een periode doen”.

In 2010 is D66 in Raalte in de oppositie begonnen met een eenmansfractie in de gemeenteraad om vervolgens in 2014 door te groeien naar een tweemansfractie. Terlouw geeft aan dat D66Raalte er naar streeft om bij groei van het aantal zetels en met de benodigde gunst van de grotere partijen deel te kunnen uitmaken van het college in Raalte.

Terlouw was eerder Statenlid voor Provinciale Staten van Overijssel en stond dit jaar op de lijst van de Tweede Kamerverkiezingen. D66 bleek toen in Raalte de derde partij te zijn. Terlouw wil opnieuw een goedlopend D66 team in Raalte neerzetten voor de periode 2018-2022.

Lees ook

Voorbereidingen voor Open Monumentendag in Olst-Wijhe in volle gang

OLST/WIJHE – Op zaterdag 11 en zondag 12 september staan de landelijke Open Monumentendagen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.