beleef de zomer met muziek in de tuinen van salland

Tijdens de openstelling kunt u heerlijk rondwandelen tussen de mooie borders met vaste planten, of op één van de zitjes genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers. Vanaf 13.00 kunt u op het terras luisteren naar live muziek van Pancho Dronkers uit Raalte. Pancho speelt gitaar en zingt mooie luisterliedjes en ook zelfgeschreven nummers. Tevens kunt u op de kwekerij een gevarieerd aanbod aan vaste planten kopen, of een afspraak maken voor vakkundig advies voor uw tuin.

De tuin is te bezoeken op 6 augustus van 10.00 tot 17.00 uur, aan de Hakkershoekweg 9 in Mariënheem. Toegang is gratis. Voor meer informatie kunt een kijkje nemen op staging2.tuinenvansalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.