beaphar springt op de fiets voor het goede doel

De route was vanaf Engelse Beaphar kantoor in Haverhill richting het hoofdkantoor van Beaphar BV in Raalte. Op de laatste dag van deze uitdaging werd het Engelse team vergezeld door een enthousiast Nederlands team dat bestond uit eveneens 12 Nederlandse collega’s die werkzaam zijn bij Beaphar Raalte en Hedel. Ook CEO Henk Aa was van de (sportieve) partij.

Samen hebben ze als team het laatste stukje van de route gefietst (90 km) tot de finish, waar ze maandag om 15:30 uur feestelijk door de aanwezige collega’s en Directeur Daan Aa onthaald werden. De fietsers waren bij aankomst moe maar voldaan en daarnaast zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat van £10,385 aan sponsorgelden; fantastisch resultaat! Dit geld zal goed besteed worden door Cancer Research UK.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.