arjen schepers nieuwe commandant brandweer ijsselland

Het AB heeft inmiddels schriftelijk ingestemd met deze voordracht. Dat betekent dat Arjen Schepers per 1 september 2017 wordt benoemd als commandant brandweer/directeur veiligheidsregio.

Arjen vervulde sinds december 2016 al de rol van waarnemend commandant brandweer/directeur veiligheidsregio. Arjen was van 2007 tot 2014 commandant bij de gemeentelijke brandweer in Kampen en Steenwijkerland. Sinds 2014 was hij clustercommandant midden (Zwolle – Dalfsen) bij Veiligheidsregio IJsselland.

Arjen Schepers gaat leiding geven aan een organisatie die aan de vooravond staat van verdere groei. Hij gaat zich onder ander richten op het doorontwikkelen van Veiligheidsregio IJsselland. Een organisatie met een blik naar buiten, die een verbindende rol in de veiligheidsketen speelt. Dat alles vanuit de professionele basis die in de afgelopen jaren is opgebouwd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.