alexander kreule voorgedragen als lijsttrekker voor de vvd in de gemeente raalte

Het bestuur is blij dat Alexander bereid is om de lijst aan te voeren. Vicevoorzitter Erik Wilpshaar: ,,Alexander heeft zich bewezen als vakkundig, betrouwbaar en toegankelijk raadslid met een gezonde dosis humor en is meer dan geschikt om de kar te trekken bij de komende verkiezingen.”

De 31-jarige Alexander Kreule is sinds 2011 gemeenteraadslid in Raalte namens de VVD en vanaf januari 2016 is hij fractievoorzitter. Alexander woont in Raalte met zijn vrouw en drie kinderen. Het raadswerk doet Alexander naast zijn fulltimebaan als E-marketeer bij een van de grootste openbaar vervoerders van het land.
De leden van VVD Salland besluiten in oktober over de definitieve benoeming van de lijsttrekker.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.