Home / archiefcentraal / 61ste editie van zonneschijntocht

61ste editie van zonneschijntocht

De Zonneschijntocht begon ooit als initiatief van de RAM. Na het heengaan van de Raalte Races bleven wijlen Bernard Aa, Ab Gorter en Wout Mars zich jarenlang inzetten voor de tocht. Het huidige bestuur bestaat uit Rob Aa, Olav Schiller en Marcel Timmerhuis, met ondersteuning van Tobi Ellenbroek. Zij krijgen daarbij hulp van Beaphar, TCR en vele vaste trouwe sponsoren en vrijwilligers.

Motorclub RAM Raalte verzorgt de route en begeleidt de stoet op zaterdagmiddag met als eindstop De Leeren Lampe voor een gezellig samenzijn met muzikale begeleiding van dameskoor Eigen Wiese.

Vorig jaar bleek het aantal deelnemers te groot (230) in verband met de beschikbare ruimte en faciliteiten, dit jaar is er daarom plek voor maximaal 150 deelnemers.

Vrijwilligers die mee willen helpen als chauffeur kunnen zich aanmelden bij Olav Schiller, tel. 0572-351498 (na 17.00 uur). Ouderen uit verpleeghuizen in de gemeente krijgen een uitnodiging. Ouderen uit Raalte-dorp die mee willen met de tocht kunnen zich melden bij Annemarie Snijders, tel. 0572-364453. Zij zal op huisbezoek komen voor een gesprek, toelichting en uitleg.

 

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.