zaterdagavond ribsandblues in beeld

Davina & The Vagabonds
Bluesy Jazz ten top! Frontvrouw Davina Sowers wordt door haar stem en podiumpersoonlijkheid al vergeleken met Adele, Amy Winehouse en Etta James.

DVL
DVL is een gelegenheidsband met de in Texaanse multi-instrumentalist en bluesgrootheid Guy Forsyth en de Engelse blues gitaristen Jon Amor en Robin Davey en drummer ‘King of Shuffle’ Mark Barrett, de laatste drie welbekend als leden van The Hoax. Gezamenlijk bracht dit kwartet, gecompleteerd met Dave Doherty op basgitaar, het afgelopen jaar een ode aan notabene Lester Butler en The Red Devils.

Jack Broadbent
Bluesgitarist en -zanger Jack Broadbent is een artiest met een verhaal. Ruim twee jaar geleden speelde hij op straat in Amsterdam. Zijn korte optreden werd gefilmd (vlak voordat de politie hem kwam vertellen dat hij moest stoppen met spelen) en ging viraal op YouTube. Inmiddels is de video bijna twee miljoen keer bekeken en dan is het tijd om op Ribs & Blues je kunsten te gaan vertonen .

Louis Berry
De jonge held Louis Berry uit Liverpool, duidelijk te horen aan zijn accent, maakt een fijne muzikale cocktail van onvervalste bluesrock met een flinke scheut Britpop.

Fotograaf: Harrie Huisman

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.