word jij de nieuwe winnaar van stoppelkids 2017

De teams proberen zoveel mogelijk Stöppelmunten te verdienen. En alle deelnemers winnen een tof prijzenpakket. Het team met de meeste munten mag zich de Stöppelkids van 2017 noemen en gaat met de felbegeerde Stöppelcup naar huis!

De opnames vinden plaats op woensdag 23 augustus en op donderdag 24 augustus (tijdens de grote optocht). Wie volgen Lieke Velthausz en Pien van Dartel, de winnaars uit 2016, op? Kids in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar kunnen zich nu samen met een maatje opgeven voor het nieuwe seizoen! Daarvoor gaan ze naar staging2.stoppelhaene.nl/stoppelkids

Opgeven kan tot maandag 17 juli. Er kunnen maximaal 5 teams deelnemen aan het tv-programma. Uiterlijk vrijdag 21 juli krijgen de kids te horen of ze zijn geselecteerd.

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/oeSVr-S2kJs”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.