wim en linda verder aan het roer van hoekman

Henri en Joke waren sinds 1988, als derde generatie van de familie Hoekman, de eigenaren van de zaak in Raalte. “Sinds een aantal jaren flyeren en adverteren we samen met Deco Home Delmte uit Heino, om zo een groter gebied te bereiken en elkaar te versterken”, zo vertelden Henri en Joke eerder dit jaar in deze krant. “In een gesprek gaven Wim en Linda aan een stap te willen zetten om door te groeien. Onze kinderen hadden te kennen gegeven dat ze hun kwaliteiten elders in willen zetten. Van het een kwam het ander en uiteindelijk hebben we de knoop doorgehakt.”

Door een sterk veranderde markt is er door de franchiseorganisatie een nieuw concept bedacht dat beter aansluit op de huidige vraag. Hierdoor zal op den duur het Verf & Wand logo verdwijnen en plaats gaan maken voor de naam Hoekman De woonprofessionals. Binnen dit concept gaan Wim en Linda het volledige assortiment van Home Made By verkopen. Dit assortiment van verf, behang, gordijnen, raamdecoratie, woonaccessoires, harde vloeren en tapijt zal geleidelijk instromen. Wim en Linda zien de vestiging als een logische stap. “In de winkel in Heino paste alles net, maar ruimte om te presenteren was er nauwelijks. De winkel in Raalte is zeker drie keer zo groot en dus ruimte genoeg om dit wel te kunnen.”

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.