Home / archiefcentraal / wijhe92 maakt zich op voor finale nacompetitie

wijhe92 maakt zich op voor finale nacompetitie

Wijhe’92 gaat er dan nog één keer voor om de promotie naar de 2e klasse af te dwingen. De spelers hopen om opnieuw veel Wijhenaren in het rood-wit te treffen. Zelfs in Enschede, afgelopen maandag, bleken de rood-witte toeschouwers in de meerderheid.

Er wordt deze wedstrijd geen entree geheven om een ieder, zonder drempels, de gelegenheid te geven de wedstrijd te bezoeken. Na afloop is er, ongeacht de uitslag, feest in het clubhuis ‘de Verlenging’ en zal Marco ten Kate (Strammer Max) een optreden geven.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.