welsum zandhap beachtennis toernooi gaat voor vierde editie

Beachtennis wordt gespeeld op een zandveld van 8 x 16 meter. Het net hangt op 1,70 meter en er wordt gespeeld met korte rackets en zachte ballen. De bal mag niet stuiteren, dus er worden alleen maar volleys gespeeld. De telling is grotendeels gelijk aan die van het normale tennis. Het verschil is dat er maar één keer geserveerd mag worden en dat op deuce direct het winnende punt wordt gespeeld. Er is dus geen sprake van voor- en nadeel. Door deze regels zijn de wedstrijden relatief kort.

Meedoen aan het Welsum Zandhaptoernooi kan voor iedereen die 17 jaar of ouder is, of in 2017, 17 jaar wordt. Je hoeft geen tenniservaring te hebben, iedereen kan de sport beoefenen. Ook voor volleyballers, badmintonners, voetballers, etc. is het een erg leuke balsport. Materiaal is beschikbaar op het park, dus de enige benodigdheden zijn een goed humeur en uithoudingsvermogen.

Je kan meedoen in de categorieën fun of advanced in de HD/DD/GD. Inschrijven kan hier. Je kan ook een mail met je naam, deelnamecategorie en partner te sturen naar info@tenniswelsum.nl. Inschrijving is mogelijk tot en met 25 juni. Schrijf snel in, want vol is vol.

Op de donderdagavond in juni (vanaf 19.30 uur) wordt een reeks oefenavonden georganiseerd. Het materiaal is aanwezig, dus ben je enthousiast geworden, kom dan gerust een keer beachtennis proberen. De organisatie begroet de deelnemers graag op het prachtige tennispark in Welsum voor dit spectaculaire evenement.

Kijk voor meer informatie over de vereniging en de activiteiten op staging2.tenniswelsum.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.